Recept

Italská klobása s cuketou a sušenými rajčaty v salátu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44722
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

350 g Bageta
4 polévková lžíce Bazalka
2,5 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Cuketa
350 g Klobása vepřová
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
125 g Rajčata sušená sterilovaná
125 g Roketa
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
11% Sacharidy 39 g
44% Tuky 33 g
54% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Italská klobása s cuketou a sušenými rajčaty v salátu postup přípravy receptu:

1

Cukety nakrájíme na plátky o síle přibližně 1 cm, bagetu na plátky silné 2 cm, Parmezán nastrouháme.

2

Cuketové plátky, potřené olejem grilujeme 2 - 3 minuty po obou stranách, poté uložíme stranou. Ogrilujeme klobásy po 6 - 8 minut, při grilování je často obracíme. Když jsou hotové, pokrájíme na špalíčky o síle cca 2,5 cm. Nakonec ogrilujeme 2 - 3 minuty po obou stranách plátky bagety, potřené olivovým olejem.

3

V salátové míse smícháme oprané a okapané listy rokety a bazalky, přidáme klobásu, cuketu, sušená rajčata, nastrouhaný Parmezán, vše zlehka promícháme.

4

Extra panenský olivový olej smícháme s citrónovou šťávou, solí, pepřem, našleháme a tímto dresinkem salát polijeme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept