Recept

Hruškový salát s řeřichou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 44729
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
3 ks Hrušky
10 ml Ocet vinný
60 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Řeřicha
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 583kJ
2% Sacharidy 6 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 307 mg
9% Bílkoviny 5 g

Hruškový salát s řeřichou postup přípravy receptu:

1

Dobře omytou a osušenou řeřichu smícháme ve vhodné nádobě s tenkými plátky hrušky a přelijeme hustým dresingem, který jsme připravili rozšleháním olivového oleje s citronovou šťávou, octem a pepřem. Na talíři zdobíme strouhaným Parmezánem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept