Jednoduchý recept

Brambory s pikantními fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 44782
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

0,5 kg Brambory
2 kávová lžička Chilli omáčka
315 g Fazole červené sterilované
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 607kJ
8% Sacharidy 29 g
1% Tuky 0 g
14% Sodík 274 mg
13% Bílkoviny 8 g

Brambory s pikantními fazolemi postup přípravy receptu:

1

Brambory velmi dobře omyjeme a očistíme, poté je ve slupce dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme přibližně 45-60 minut, dokud nezměknou. Po upečení necháme zcela vychladnout. Po vychladnutí z brambor uřízneme špičku a vydlabeme vnitřek. Bramborovou dužninu, tomatový protlak a chilli omáčku v misce smícháme na hladkou kaši. Potom přidáme fazole a vše podle chuti osolíme a opepříme, znovu důkladně, ale opatrně, abychom nerozmačkali fazole, promícháme.

2

Fazolovou směs potom dáme do bramborových misek, posypeme lehce paprikou a pečeme 10-15 minut, dokud se na povrchu nevytvoří zlatavá kůrka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept