Recept

Salát z bílého zelí s červenou řepou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 44784

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 ks Jablka
250 g Majonéza
1 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Zelí hlávkové bílé
150 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 043kJ
10% Sacharidy 37 g
88% Tuky 66 g
35% Sodík 698 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát z bílého zelí s červenou řepou postup přípravy receptu:

1

Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál, několik pěkných listů dáme stranou a zelí nastrouháme na hrubém struhadle. Krájenou naloženou řepu slijeme a necháme okapat, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nahrubo nastrouháme, pažitku nasekáme najemno.

2

Promícháme majonézu, hořčici, sůl, pepř a zálivkou přelijeme zelí s červenou řepou a dobře promícháme.

3

Servírovací mísu vyložíme odloženými zelnými listy a na ně

4

narovnáme umíchaný salát a posypeme pažitkou. Před podáváním salát necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz