Jednoduchý recept

Vepřové uzené koleno vařené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 448
Kategorie: Maso

Ingredience

2100 g Vepřové koleno uzené
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
0% Sacharidy 0 g
67% Tuky 50 g
13% Sodík 262 mg
63% Bílkoviny 36 g

Vepřové uzené koleno vařené postup přípravy receptu:

1

Vepřová kolena očistíme, opláchneme a vložíme do vařící vody. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Potom kolena vyjmeme a vykostíme.

3

Při podávání je krájíme přes vlákno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept