Recept

Kuřecí kapsy plněné ricottou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 44807

Ingredience

0,5 ks Kapie
800 g Kuřecí prsa
4 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Oříšky piniové
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Roketa
220 g Sýr Ricotta
1 kávová lžička Sůl
6 polévková lžíce Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 014kJ
1% Sacharidy 3 g
38% Tuky 28 g
25% Sodík 506 mg
89% Bílkoviny 50 g

Kuřecí kapsy plněné ricottou postup přípravy receptu:

1

Z kuřecích prsou nakrájíme 4 porce. Na jedné podélné straně opatrně uvolníme kůži, abychom získali kapsy vhodné k plnění. Roketu nakrájíme najemno, kapii opečeme, necháme vychladnout a nadrobno posekáme.

2

V misce smícháme čerstvý sýr ricotta s nasekanou roketou, kapií a praženými piniovými oříšky, osolíme, opepříme a dohladka spolu utřeme.

3

Sýrovou směsí, rozdělenou na 4 díly, opatrně naplníme připravené kapsy a vložíme je do olivovým olejem vymaštěného pekáčku, přelijeme drůbežím vývarem, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme 1 lžičku másla a dáme péci na 20-25 minut do trouby předehřáté na 200°C.

4

Porce servírujeme přelité vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept