Jednoduchý recept

Cibulovo-ředkvová pasta

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 44812

Ingredience

30 g Celer řapíkatý
300 g Cibule
50 g Kedlubna
1,5 dl Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 kg Ředkev černá

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 065kJ
5% Sacharidy 18 g
26% Tuky 19 g
6% Sodík 117 mg
7% Bílkoviny 4 g

Cibulovo-ředkvová pasta postup přípravy receptu:

1

Ředkev, celer a kedlubnu důkladně očistíme, dobře omyjeme, na jemném struhadle nastrouháme do misky, cibuli oloupeme a také nastrouháme. Všechny suroviny v misce dobře promícháme, přilijeme olej, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, ještě promícháme a pastu odložíme na krátkou dobu do ledničky odpočinout.

Poznámka

Takto připravená pasta je vhodným předkrmem s chlebem, ale také podáváme jako vhodnou přílohu k různým jídlům z masa. Pastu podáváme studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept