Jednoduchý recept

Cibulovo-vajíčková pasta

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44817
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

300 g Cibule
50 g Cibulka jarní
20 g Kopr čerstvý
1 dl Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
10 ks Vejce slepičí
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 946kJ
3% Sacharidy 10 g
53% Tuky 40 g
22% Sodík 435 mg
35% Bílkoviny 19 g

Cibulovo-vajíčková pasta postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme k varu a do vařící vody opatrně lžící vložíme celá vejce, která povaříme asi 10 minut natvrdo. Uvařená vejce scedíme, necháme vychladnout, oloupeme, drobně je nasekáme do misky, kam přidáme oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli, nasekanou jarní cibulku, také nasekaný kopr, přisypeme mletou papriku, vylijeme olej, vše dobře spolu smícháme, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a ještě jednou promícháme.

2

Pastu odložíme do lednice odpočinout a tam ji udržujeme až do podávání.

Poznámka

Pastu podáváme jako studený předkrm, ozdobený ledovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept