Jednoduchý recept

Filety z lososa v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 44846

Ingredience

4 ml Citronová šťáva
240 g Losos - filety
10 g Olej olivový extra panenský
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
5 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 770kJ
0% Sacharidy 2 g
11% Tuky 9 g
53% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Filety z lososa v alobalu postup přípravy receptu:

1

Větší kus filetu osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, plát alobalu potřeme kvalitním olejem, na něj položíme filet z lososa, přiložíme snítku tymiánu, zabalíme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna asi 20 minut.

2

Filet vyjmeme, rozbalíme, přepůlíme a ještě teplý podáváme.

Poznámka

Jako příloha je vhodná dušená zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept