Filety z lososa v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filety z lososa v alobalu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 44846 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ml | Citronová šťáva |
240 g | Losos - filety |
10 g | Olej olivový extra panenský |
3 g | Pepř černý mletý |
5 g | Sůl |
5 g | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 62,4mg |
Draslík | 424,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Losos - filety, Sůl, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filety z lososa v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Větší kus filetu osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, plát alobalu potřeme kvalitním olejem, na něj položíme filet z lososa, přiložíme snítku tymiánu, zabalíme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zvolna asi 20 minut. |
2 | Filet vyjmeme, rozbalíme, přepůlíme a ještě teplý podáváme. |
Poznámka
Jako příloha je vhodná dušená zelenina.