Jednoduchý recept

Rybí filé dušené v rajčatové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44851

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 838kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
58% Sodík 1 g
114% Bílkoviny 64 g

Rybí filé dušené v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Rybí filé osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno.

2

V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ovoníme bazalkou a podusíme. Po pěti minutách přiložíme rybí filé a dodusíme.

Poznámka

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept