Rybí filé smažené přírodní - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 11 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé smažené přírodní
Celkový čas: | 11 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 6 minut |
Autor: | vasek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 44852 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 g | Citrony |
150 g | Filé rybí |
3 g | Kmín drcený |
5 g | Olej olivový |
2 g | Pepř černý mletý |
4 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 86,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Kmín drcený, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé smažené přírodní postup přípravy receptu:
1 | Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme. |
2 | V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova. |
3 | Usmažené filé přendáme na talíř a ozdobíme plátkem citronu. |
4 | Ještě teplé podáváme. |
Poznámka
Servírujeme teplé. Jako příloha je vhodný rajčatový salát.
Úprava rybího filé, které mám nejraději. Používám celý kmín a jsem zvyklá filé před opečením lehce obalit v hladké mouce. Je to příjemné a lehké jídlo, jako přílohu jsem měla brambory i se slupkou vařené v páře a zeleninový salát. Na dozdobení plátkem citronu jsem zapomněla , mí hladoví strávníci byli nedočkaví.