Rybí filé zapečené s česnekem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé zapečené s česnekem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 44859 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 stroužek | Česnek |
300 g | Filé rybí |
5 g | Flora light |
30 ml | Omáčka sójová |
1 špetka | Pepř černý mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 32,0mg |
Vláknina | 394,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Omáčka sójová, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Flora light nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé zapečené s česnekem postup přípravy receptu:
1 | Česnek prolisujeme, zalijeme sójovou omáčkou, přidáme špetku mletého pepře, promícháme. Touto směsí potřeme rybí filé ze všech stran a necháme chvíli uležet. |
2 | Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce filé a dáme do vyhřáté trouby zapéct přibližně na čtvrt hodiny. |
3 | Filé vyndáme z pekáčku, rozdělíme na talíře a ještě teplé podáváme. |
Poznámka
Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.