Jednoduchý recept

Pangasius zapečený se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 44864
Kategorie: Maso

Ingredience

4 g Bazalka
2 stroužek Česnek
3 g Kmín drcený
10 g Olej olivový
240 g Pangasius - filety
5 g Paprika mletá sladká
4 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
2 dl Voda pitná
250 g Zeleninová směs francouzská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 741kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 6 g
59% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 27 g

Pangasius zapečený se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou.

2

Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept