Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 44868 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
160 g | Brambory |
2 stroužek | Česnek |
250 g | Fazolky mražené |
3 g | Kmín drcený |
8 g | Máslo čerstvé |
8 g | Olej olivový |
240 g | Pangasius - filety |
2 g | Pepř černý mletý |
6 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 4,8mg |
Draslík | 622,6mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 26,9mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Česnek, Fazolky mražené, Kmín drcený, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Olej olivový, Pangasius - filety, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem postup přípravy receptu:
1 | Porce pagasia osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, mražené fazolky necháme lehce rozmrazit. |
2 | Pekážek vymažeme olivovým olejem, na dno vyskládáme plátky brambor, na ně nasypeme fazolky, osolíme, okmínujeme, navrch položíme porce pangasia, přidáme lžičku másla, dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. |
3 | Porce ryby upravíme na talíře a doplníme fazolkami s bramborem. |
Poznámka
Servírujeme teplé.