Jednoduchý recept

Treska zapečená s koprem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44878

Ingredience

50 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
45 g Jogurt nízkotučný
25 g Kopr čerstvý
100 ml Mléko odtučněné
10 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
40 g Sýr Eidam cihla 30%
8 g Sůl
300 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 113kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
84% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 37 g

Treska zapečená s koprem postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme na jemno, sýr nastrouháme.

2

V pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme cibuli, zpěníme, podlijeme mlékem, povaříme, přidáme kopr, jogurt, promícháme, osolíme a opepříme podle chuti.

3

Ochucenou rybu vyskládáme do pekáčku, zalijeme omáčkou z pánve, posypeme strouhaným sýrem a dáme do vyhřáté trouby přibližně na půl hodiny zapéct.

4

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept