Jednoduchý recept

Tuňák dušený s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 44886
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 ml Citronová šťáva
250 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
200 g Tuňák ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 723kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
55% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g

Tuňák dušený s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Nakládané fazolky scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme česnek, orestujeme, přidáme tuňáka z konzervy, vidličkou ho trochu rozebereme, krátce podusíme. Přidáme fazolky, promícháme, podle chuti osolíme, opepříme, podusíme, odstavíme a zakapeme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept