Jednoduchý recept

Dušené hovězí na badyánu s fazolovými klíčky

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 44902

Ingredience

4 ks Badyán
1 kávová lžička Cukr krupice
115 g Fazolové klíčky
450 g Hovězí svíčková
3 ks Koriandr celý
2 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Skořice celá
1 l Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek
Na dozdobení
1 ks Cibulka jarní
1 hrst Koriandr čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 008kJ
17% Sacharidy 60 g
11% Tuky 8 g
78% Sodík 2 g
72% Bílkoviny 40 g

Dušené hovězí na badyánu s fazolovými klíčky postup přípravy receptu:

1

Vývar vlijeme do většího hrnce, vložíme na menší kousky nakrájené maso, přidáme nadrobno nasekaný česnek, pokrájené koriandrové kořeny, skořici, badyán, sójovou i rybí omáčku a dochutíme cukrem. Přivedeme k varu a na mírném ohni necháme povařit cca 30 minut. Během vaření odstraníme všechnu vytvořenou pěnu.

2

Fazolové klíčky rozdělíme do misek, z hrnce vyjmeme skořici a badyán, hotovou omáčkou přelijeme klíčky, dozdobíme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, nasekanou natí koriandru a ihned teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept