Recept

Pilaf z králičího masa

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4491

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Králičí maso
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
378,8 g Rýže loupaná
2 polévková lžíce Strouhanka
3 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
110 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 843 kcal
Kilojoule 3 525kJ
23% Sacharidy 84 g
35% Tuky 26 g
11% Sodík 220 mg
110% Bílkoviny 62 g

Pilaf z králičího masa postup přípravy receptu:

1

Králičí předek nakrájíme na malé kousky, vykostíme a kosti vyvaříme na vývar. Cibuli a zeleninu nadrobno, podusíme na

2

másle, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme

3

doměkka.

4

Rýži opražíme na másle, přilijeme osolený vývar a dusíme. Zapékací nádobu vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.

5

Hotovou rýži smícháme s výpekem z masa a polovinu dáme do nádoby. Na ní dáme vrstvu masa a vrstvu rýže. Povrch uhladíme a potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme strouhaným sýrem a zakapeme máslem.

6

Pečeme dorůžova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept