Jednoduchý recept

Broskve se zmrzlinou a smetanovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 44928

Ingredience

2 ks Broskve
1 ks Cukr vanilka
50 ml Likér mandlový - Amaretto
0,5 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
50 ml Smetana 33% (šlehačka)
80 g Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 420kJ
13% Sacharidy 48 g
18% Tuky 13 g
2% Sodík 32 mg
6% Bílkoviny 4 g

Broskve se zmrzlinou a smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme vroucí vodou, oloupeme, vypeckujeme a dvě poloviny necháme stranou. Zbylé poloviny broskví rozmixujeme.

2

Rozmixované pyré zahřejeme, přilijeme mandlový likér, prohřejeme a vlijeme smetanu smíchanou s vanilkovým cukrem. Před podáváním do omáčky přidáme zelený pepř.

3

Na talířky upravíme broskve, vanilkovou zmrzlinu a vše přelijeme vychladlou smetanovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept