Jednoduchý recept

Vepřová panenka dušená se sušenými krevetami a čínským zelím

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 44929
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr třtinový
2 kávová lžička Krevetová pasta
3 polévková lžíce Krevety sušené
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
290 g Vepřová panenka
4 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 032kJ
7% Sacharidy 24 g
10% Tuky 8 g
19% Sodík 383 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vepřová panenka dušená se sušenými krevetami a čínským zelím postup přípravy receptu:

1

Maso před zpracováním necháme cca 30 minut ztuhnout v mrazáku, poté jej ostrým nožem nakrájíme na menší tenké kousky.

2

Ve woku rozpálíme olej a dozlatova na něm osmahneme nadrobno nakrájený česnek. Přidáme maso a za stálého míchání cca 4 minuty orestujeme. Přisypeme sušené krevety, vmícháme krevetovou pastu, sójovou omáčku, šťávu vymačkanou z limety, cukr, nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek a na nudličky nakrouhané zelí. Vše necháme dusit až do změknutí.

3

Hotovou směs rozdělíme na vyhřáté talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept