Jednoduchý recept

Grilované vepřové karbanátky na špejlích z citronové trávy

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 44932
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
100 ml Chilli omáčka
8 ks Citronová tráva
0,5 kávová lžička Cukr krupice
4 ks Koriandr celý
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
300 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 821 kcal
Kilojoule 3 435kJ
42% Sacharidy 151 g
27% Tuky 20 g
11% Sodík 222 mg
55% Bílkoviny 31 g

Grilované vepřové karbanátky na špejlích z citronové trávy postup přípravy receptu:

1

Mleté maso vložíme do mísy, přidáme rozdrcený česnek, nadrobno nakrájené kořeny koriandru, sójovou omáčku a cukr. Osolíme a opepříme dle chuti a důkladně promícháme.

2

Směs rozdělíme na cca 8 částí a navlhčenými rukama z ní vytvoříme oválné karbanátky. Každý z nich napíchneme na stéblo citronové trávy a upěchujeme na paličku.

3

Na rozpáleném grilu opékáme cca 3-4 minuty po každé straně dozlatova. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme s chilli omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept