Jednoduchý recept

Mátová omáčka k jehněčímu masu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 44965

Ingredience

2 kávová lžička Cukr krupice
3 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 15 kcal
Kilojoule 65kJ
1% Sacharidy 4 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g

Mátová omáčka k jehněčímu masu postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme nasekanou čerstvou mátu s cukrem. Přelijeme 2 lžícemi vroucí vody a mícháme tak dlouho, až se cukr rozpustí.

2

Nakonec vmícháme vinný ocet a omáčku necháme vychladit.

3

Podáváme k různě upravenému jehněčímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept