Recept

Pudink z králičího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4498
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
600 g Králičí maso
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Paštikové koření
1 polévková lžíce Petržel - nať
60 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 848kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 307 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pudink z králičího masa postup přípravy receptu:

1

Maso umeleme se slaninou a namočenými vymačkamými žemlemi.

2

Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme petrželku,

3

odstavíme a přimícháme k masu. Osolíme, přidáme citrónovou kůru,

4

koření dle chuti nebo paštikové koření a rozšlehaná vejce.

5

Dobře promícháme, dáme do vymazané zavařovací sklenice do 3/4,

6

uzavřeme a hodinu vaříme v páře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept