Jednoduchý recept

Krůtí paela

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4499

Ingredience

1 ks Cibule
65 g Hrášek mražený
1 kávová lžička Kari koření
800 g Krůtí maso
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 ks Paprika červená
0,5 ks Paprika žlutá
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
189,4 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
400 ml Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 692kJ
14% Sacharidy 49 g
21% Tuky 16 g
27% Sodík 530 mg
90% Bílkoviny 50 g

Krůtí paela postup přípravy receptu:

1

Na malé kousky pokrájíme krůtí maso, osmahneme ho na větší pánvi na oleji ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, lžičku kari a necháme orestovat. Přidáme rýži, promícháme, aby se obalila olejem a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a přikryjeme poklicí.

2

Spaříme rajčata, sloupneme slupku a nakrájíme. Společně s nakrájenou paprikou a hráškem přidáme do směsi.

3

Za občasného míchání vaříme 20 minut.

4

Ozdobíme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept