Recept

Rýžové jarní závitky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45001
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
1 ks Karotka
1 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
240 g Krabí maso konzervované
8 ks Rýžový papír
100 ml Voda pitná
150 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 041kJ
5% Sacharidy 17 g
10% Tuky 7 g
24% Sodík 479 mg
51% Bílkoviny 29 g

Rýžové jarní závitky postup přípravy receptu:

1

Krabí maso omyjeme a necháme okapat. Dáme poté do mísy a vidličkou rozmačkáme. Následně nakrouháme zelí a přidáme ho do mísy. Na drobno nakrájíme cibuli a karotku a taktéž ji přidáme. Poté přidáme strouhaný kokos a zamícháme. Do mísy ještě prolisujeme česnek, přidáme citronovou šťávu a 100 ml vody a opět zamícháme.

2

V hrnci přivedeme vodu k varu. Poté do ní dáme rýžové papíry na 20 vteřin, aby změkly. Poté je rozložíme na kuchyňskou desku a doprostřed dáme směs z mísy. Okraje přehneme přes sebe a popřípadě můžeme párátkem spojit. Okraje zahneme tak, aby nám směs ze závitku nevypadla. Po zabalení můžeme ihned podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept