Recept

Vepřové maso s vinným kamenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45010

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
500 g Brambory
1 ks Cibule
50 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Oregano sušené
500 g Vepřová kýta
2 polévková lžíce Vinný kámen
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 942kJ
5% Sacharidy 18 g
42% Tuky 31 g
8% Sodík 151 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřové maso s vinným kamenem postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme kýtu na 3 až 4 plátky. Smícháme olej se lžičkou bazalky a oregana a směsí potřeme maso z obou stran. Maso poté dáme do chladničky a necháme 30 minut odležet.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme. Poté je slijeme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou cibulku, oregano, bazalku a vinný kámen.

3

Rozehřejeme si gril a z obou stran ogrilujeme maso. Pokud nám zbyl olej, potíráme maso během grilování. Pečeme cca 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept