Medové kotlety s jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Medové kotlety s jablky
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 45012 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 70g |
---|---|
Cholesterol | 138,0mg |
Draslík | 936,0mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,2mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Jablka, Med včelí, Olej rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Medové kotlety s jablky postup přípravy receptu:
1 | V misce smícháme med s nadrceným česnekem a vzniklou marinádou potřeme maso z obou stran. Necháme odležet a mezitím nakrájíme jablko na 12 či 16 dílků. |
2 | Rozehřejeme gril a desku potřeme olejem. Dáme grilovat maso a pečeme cca 5 minut z každé strany. Během grilování potíráme kotlety marinádou. Na gril přidáme i jablka, která taktéž potřeme marinádou a grilujeme do měkka. Grilovaná jablka poté podáváme spolu s masem. |