Jednoduchý recept

Sirup na navlhčení dortového korpusu

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 45017

Ingredience

300 g Cukr krupice
2 ks Pomeranče
0,5 kávová lžička Tresť rumová
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
16% Sacharidy 58 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
1% Bílkoviny 1 g

Sirup na navlhčení dortového korpusu postup přípravy receptu:

1

Do kastrůlku vsypeme cukr, přilijeme vodu, přidáme vymačkanou šťávu ze 2 pomerančů a za stálého míchání vše svaříme. Necháme vychladnout a do studené směsi přidáme rumovou esenci.

2

Připraveným sirupem důkladně polijeme a zvlhčíme dortový korpus.

Poznámka

Na přípravu sirupu můžeme použit libovolný druh tresti nebo esence.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept