Teplý bramborový salát - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Teplý bramborový salát
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | verca |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 4502 |
Kategorie: | Teplé saláty |
Ingredience
400 g | Brambory |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce | Mandle |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř bílý |
1 ks | Pórek |
1 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Zelí čínské |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 31g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 965,3mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 679,9mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 59,5mg |
Vitamín E | 2,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Kopr čerstvý, Mandle, Olej rostlinný, Pepř bílý, Rajčata, Sůl, Zelí čínské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Teplý bramborový salát postup přípravy receptu:
1 | Brambory uvaříme, nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji. |
2 | Přidáme nasekané mandle, kopr, nakrájené zelí a pórek. Ochutíme solí, pepřem. |
3 | Přidáme na proužky nakrájené rajče, promícháme a podáváme. |