Jednoduchý recept

Hot dogy se salsou rossa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45032

Ingredience

4 ks Cibule
4 ks Klobása vepřová
200 g Slanina vepřová
Na salsu
100 g Kapie
20 ml Ocet vinný červený
30 ml Olej olivový
2 g Pepř cayenský
3 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
6 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 092kJ
4% Sacharidy 14 g
88% Tuky 66 g
88% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Hot dogy se salsou rossa postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme salsu. Kapie rozkrojíme na půlky, zbavíme jader a potřeme olejem. Grilujeme z obou stran, až jjsou dokonale propečené.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek a pár minut osmahneme. Přidáme rajčata, cayenský pepř, 15 minut necháme dusit. Přidáme kapie, ocet, sůl a pepř, ještě 5 minut povaříme, nakonec rozmixujeme do hladka.

3

Klobásy obalíme slaninou a spíchneme párátkem, rozkrojíme na čtyři kusy, na špízové jehly nabodneme střídavě s kolečky cibule. Grilujeme za stálého otáčení, dokud nejsou propečené. Podáváme s hotovou salsou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept