Jednoduchý recept

Hovězí svíčková po alsasku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45044

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
600 g Hovězí svíčková
200 g Kapusta hlávková
40 g Křen
100 g Majonéza
100 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
200 g Tuřín
400 ml Víno červené
750 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 665 kcal
Kilojoule 2 783kJ
9% Sacharidy 34 g
34% Tuky 26 g
57% Sodík 1 g
81% Bílkoviny 46 g

Hovězí svíčková po alsasku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso naložíme do vína spolu s očištěnou, nakrájenou zeleninou (kromě brambor) a necháme marinovat do druhého dne.

2

Maso vyjmeme, osušíme a do marinády přilijeme vývar. Vaříme asi 30 minut. Potom přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory.

3

Maso rychle opečeme na másle a přidáme k zelenině. Vše povaříme dalších 15 minut.

4

Měkké maso vyjmeme, naporcujeme, osolíme a opepříme. Podáváme s vařenou zeleninou a nastrouhaným křenem smíchaným s majonézou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept