Recept

Salát z cibulové nati s vejci a smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45053
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Cibule - nať
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 866kJ
4% Sacharidy 14 g
19% Tuky 15 g
10% Sodík 190 mg
13% Bílkoviny 8 g

Salát z cibulové nati s vejci a smetanou postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na osminky. Cibulovou nať opláchneme, pokrájíme na nudličky, kopr rozsekáme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním citronové šťávy se smetanou, cukrem a solí.

2

V míse promícháme nať se zálivkou, poklademe vejci a posypeme koprem. Před podáváním necháme salát vychladit.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept