Jednoduchý recept

Kebab z tresky a krevet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 45055
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
20 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
400 g Krevety tygří - loupané
40 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
50 g Rozmarýn čerstvý
100 g Rukola
8 g Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 149kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 14 g
47% Sodík 933 mg
76% Bílkoviny 43 g

Kebab z tresky a krevet postup přípravy receptu:

1

Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.

Poznámka

Špízy se musejí přibližně hodinu marinovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept