Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4507

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
1 špetka Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 ks Slepice
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 164kJ
3% Sacharidy 12 g
28% Tuky 21 g
13% Sodík 267 mg
117% Bílkoviny 66 g

Nádivka ze slepice postup přípravy receptu:

1

Uvařenou slepici vykostíme a maso umeleme.

2

Housku namočíme do mléka, osolíme, přidáme koření, petrželku a maso. Přidáme ušlehaná vejce.

3

Pečeme ve vymazané nádobě 30-40 minut.

4

Podáváme teplé s dušenou zeleninou.

Poznámka

Slepici uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept