Jednoduchý recept

Králičí maso s jogurtovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 45075

Ingredience

30 g Celer bulvový
50 g Cibule
60 g Jogurt nízkotučný
300 g Králičí maso
30 g Mrkev kořen
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kořen
6 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 195kJ
2% Sacharidy 7 g
64% Tuky 48 g
63% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Králičí maso s jogurtovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme na drobné kostičky.

2

Porce králíka osolíme, opepříme a vložíme do pánve s rozpáleným olejem. Ze všech stran zprudka orestujeme, zmírníme oheň, přisypeme zeleninu s cibulí, krátce osmahneme, podlijeme trochou vody a maso se zeleninou dusíme do měkka. Porce vyjmeme, k zelenině přimícháme bílý jogurt, podle chuti dosolíme a odstavíme.

3

Porce masa rozdělíme na talíře a přelijeme jogurtovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept