Jednoduchý recept

Grilovaný aromatický pstruh

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 45106

Ingredience

2 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr třtinový
4 ks Limetka kafrová
2 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Pažitka česneková
700 g Pstruh
5 stroužek Česnek
5 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 849kJ
12% Sacharidy 43 g
16% Tuky 12 g
19% Sodík 370 mg
75% Bílkoviny 42 g

Grilovaný aromatický pstruh postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme česnek a šalotku. Chilli papričky zbavíme semínek a nahrubo nakrájíme. Vše naskládáme na pruh alobalu, zabalíme a vložíme na 10 minut na mřížku rozpáleného grilu. Poté odložíme stranou a necháme vychladnout.

2

Balíček rozbalíme, obsah přesypeme do hmoždíře a zpracujeme na hrubší pastu. Můžeme také rozsekat v mixéru. Přidáme limetkovou šťávu, rybí omáčku, cukr, na prstýnky pokrájené listy karfových limet a důkladně promícháme.

3

Směs lžičkou přemístíme dovnitř ryb a potřeme také kůži. Pstruhy poté grilujeme cca 5 minut po každé straně. Hotové přemístíme na servírovací podnos, dozdobíme česnekovou pažitkou a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept