Jednoduchý recept

Pstruh plněný houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 45121
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Hlíva ústřičná
10 ks Kapary
1 špetka Kmín celý
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
1 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Veka
100 ml Víno bílé
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
12% Sacharidy 43 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 326 mg
91% Bílkoviny 51 g

Pstruh plněný houbami postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Veku nakrájíme na kostičky, zakapeme vínem a smícháme s nasekanými kapary, nasekanou petrželkou, houbami podušenými na šalotce a vejcem. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.

3

Připravenou nádivkou naplníme pstruhy. Ryby obalíme v hladké mouce smíchané s kmínem, opečeme na pánvi a dopékáme chvíli ve středně vyhřáté troubě.

4

Můžeme podávat s holandskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept