Jednoduchý recept

Filety ze pstruha zapečené pod žampiony a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 45122
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Fenykl sladký - hlíza
0,5 kávová lžička Kari koření
60 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet jablečný
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Čedar
500 ml Vývar zeleninový
250 g Žampiony čerstvé
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 657 kcal
Kilojoule 2 749kJ
4% Sacharidy 14 g
55% Tuky 42 g
56% Sodík 1 g
100% Bílkoviny 56 g

Filety ze pstruha zapečené pod žampiony a sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté, vykostěné filety ze pstruhů marinujeme s jablečným octem, citronovou šťávou, pepřem, solí a kari kořením.

2

Očištěný fenykl nakrájíme na osminky a povaříme ve vývaru s trochou zázvoru. Povařený fenykl rozložíme do máslem vymazaného pekáčku.

3

Marinované rybí filety krátce osmahneme po obou stranách na pánvi na másle a položíme na fenykl. Na filety rozložíme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept