Jednoduchý recept

Tarator s vinným octem

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 45137
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

4 stroužek Česnek
200 g Jogurt bílý
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 ks Okurka salátová
50 ml Olej olivový extra panenský
50 g Ořechy vlašské
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
6% Sacharidy 21 g
60% Tuky 45 g
13% Sodík 252 mg
17% Bílkoviny 10 g

Tarator s vinným octem postup přípravy receptu:

1

Omytou salátovou okurku nakrájíme na plátky a smícháme v míse s prolisovaným česnekem, nasekanými ořechy a nasekaným koprem. Zalijeme jogurtem rozmíchaným s trochou vody.

2

Polévku dochutíme červeným vinným octem, olivovým olejem a solí. Podáváme dobře vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept