Jednoduchý recept

Hovězí guláš s makaróny a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4514

Ingredience

1 ks Cibule
750 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
120 g Špagety, Makarony vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 10 g
18% Sodík 353 mg
56% Bílkoviny 31 g

Hovězí guláš s makaróny a sýrem postup přípravy receptu:

1

Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme na másle, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme a osmahneme. Poté maso mírně podléváme a dusíme přikryté do měkka.

2

Do šťávy přidáme světlou jíšku připravenou z másla a mouky (anebo použijeme jíšku již hotovou) zalitou vývarem, přimícháme rajčatový protlak. Dle chuti můžeme přidat nasekaný stroužek česneku.

3

Nakonec do guláše vmícháme uvařené makarony.

4

Každou porci posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka

Jako přílohu podáváme hlávkový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept