Recept

Celerová polévka s hruškou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45150

Ingredience

500 g Celer bulvový
1 ks Cibule
100 ml Citronová šťáva
2 ks Hrušky
2 ks Klobása Dunajská
50 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
900 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
5% Sacharidy 17 g
39% Tuky 29 g
40% Sodík 806 mg
27% Bílkoviny 15 g

Celerová polévka s hruškou postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci na rozpáleném oleji osmahneme na kousky nakrájený celer, cibuli a hrušku. Přidáme citronovou šťávu a podusíme na mírném ohni cca 10 minut. Poté přidáme 200 ml vývaru a vaříme dalších 10 minut.

2

Na pánvi mezitím opečeme klobásku dozlatova. Poté, co se nám uvaří do měkka ovoce i zelenina ve vývaru, přelijeme vše do mixéru, přidáme pepř a sůl a rozmixujeme.

3

Nyní vše vrátíme do hrnce, dolijeme zbytek vývaru, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept