Recept

Karbanátky z hovězího masa se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (40%)
ID receptu: 45153
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
50 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Sůl
2 ks Vejce slepičí
40 ml Voda pitná
Na zeleninu
0,3 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
120 g Zeleninová směs francouzská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
1% Sacharidy 4 g
17% Tuky 13 g
22% Sodík 436 mg
54% Bílkoviny 31 g

Karbanátky z hovězího masa se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a dusíme doměkka, scedíme a necháme okapat. Maso rozkrájíme na kostky a umeleme.

2

V míse maso smícháme s rozšlehanými vejci, s cibulí, česnekem, osolíme, přilijeme vodu a dobře promícháme. Do masa zamícháme vychladlou dušenou zeleninu. Z hmoty tvoříme menší placičky a smažíme na nepřilnavé pánvi s trochou oleje.

Poznámka

Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept