Recept

Rajčatová polévka s tuňákem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45169
Kategorie: Polévky

Ingredience

15 g Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazole
100 g Klobása Chorizo
50 g Oříšky piniové
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
100 g Sýr Feta
200 g Tuňák v oleji
500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 858 kcal
Kilojoule 3 588kJ
20% Sacharidy 74 g
38% Tuky 29 g
33% Sodík 663 mg
86% Bílkoviny 48 g

Rajčatová polévka s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Na rozpálený gril vyskládáme na čtvrtiny rozkrojenou cibuli, rajčata, plátky papriky a neoloupané stroužky česneku. Zeleninu grilujeme cca 8 minut, dokud nezačne jemně černat. Poté ji oloupeme.

2

Zeleninu následně nakrájíme na několik kousků, dáme do robota, přidáme fazole z konzervy a rozmixujeme do hladka. Směs dáme do hrnce, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.

3

Tuňáka z konzervy v misce rozmačkáme vidličkou. Přidáme chorizo s tuňákem do hrnce a za občasného míchání přivedeme k varu. Vaříme cca 5 minut, poté přidáme nasekanou bazalku a rozdrobený feta sýr spolu s oříšky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept