Recept

Zeleninový vývar s těstovinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45171

Ingredience

1 ks Bobkový list
150 g Brambory
1 ks Brukev řepka
1 ks Cibule
100 g Kapusta hlávková
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
100 g Těstoviny konzumní
1 l Voda pitná
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 286kJ
8% Sacharidy 29 g
23% Tuky 17 g
17% Sodík 350 mg
19% Bílkoviny 10 g

Zeleninový vývar s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce nalijeme litr vody a přidáme cibuli, rajčata, fazole, vodnici a brambory. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Poté přidáme těstoviny a vaříme dalších pět minut. Následně přidáme bobkový list, osolíme a opepříme.

2

Z hrnce vyndáme všechnu zeleninu, pokrájíme ji a vrátíme. Do hrnce nasypeme nakrájenou šunku a kapustu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Před podáváním posypeme v talíři polévku strouhaným parmezánem a trochou oleje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept