Jednoduchý recept

Jehněčí závitky se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45175
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
15 g Hořčice gurmánská
240 g Jehněčí kýta
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
80 g Rajčata
6 g Sůl
2 dl Voda pitná
60 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 373kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
66% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 23 g

Jehněčí závitky se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme.

2

Plátky z jehněčí kýty naklepeme, potřeme pikantní hořčicí, prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, zabalíme do závitků, zpevníme párátky a zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi na oleji. Přisypeme rajčata, zelí, podlijeme vodou, a dusíme zvolna doměkka.

3

Závitky upravíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept