Zdravý recept

Hovězí maso vařené se zeleninovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45178

Ingredience

100 g Cibule
20 g Citrony
200 g Hovězí libové
150 g Paprika červená
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 751kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 5 g
81% Sodík 2 g
42% Bílkoviny 24 g

Hovězí maso vařené se zeleninovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso zalijeme vodou, osolíme a vaříme zvolna asi 2 hodiny doměkka. Maso scedíme, nakrájíme na kousky, trochu vývaru si ponecháme.

2

Cibuli a kousek citronu oloupeme, papriku zbavíme jádřince, pokrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme stroužek česneku, přilijeme trochu vývaru z masa, osolíme, opepříme a rozmixujeme. Hustotu omáčky regulujeme vývarem, omáčka by měla být krémová.

3

Porce masa rozdělíme na talíře a přelijeme rozmixovanou omáčkou.

Poznámka

Dobu vaření zkrátíme použitím tlakového hrnce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept