Jednoduchý recept

Hovězí maso dušené se šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45184

Ingredience

10 g Anglická slanina
40 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
1 dl Voda pitná
30 g Šunka drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 825kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
63% Sodík 1 g
47% Bílkoviny 26 g

Hovězí maso dušené se šunkou postup přípravy receptu:

1

Dva plátky zadního hovězího masa silně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Anglickou slaninu, cibuli a drůbeží šunku nakrájíme nadrobno.

2

V kastrůlku rozpálíme olej, přiložíme plátky masa, zprudka je osmahneme z obou stran, podlijeme troškou vody a zvolna dusíme doměkka. Mezitím v pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, šunku, orestujeme a odstavíme.

3

Plátky masa upravíme na talíře a posypeme cibulí a šunkou na slanině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept