Recept

Ohnivé gazpacho s krutóny

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 45190
Kategorie: Polévky

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Bageta
1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máta
3 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
1 ks Okurka salátová
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 298kJ
20% Sacharidy 73 g
24% Tuky 18 g
25% Sodík 506 mg
48% Bílkoviny 27 g

Ohnivé gazpacho s krutóny postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce nalijeme 800 ml vody a dáme vařit spolu s paprikou, cibulí a česnekem. Vše vaříme cca 15 minut. Do mixéru dáme obsah hrnce plus okurku, oloupané avokádo, rajčatový protlak, chilli papričku, ocet a olej. Osolíme, opepříme, přidáme mátu a umixujeme dohladka.

2

Necháme vychladit a před podáváním ozdobíme plátkem tuňáka. Poté na pánvi osmažíme kousky na kostičky nakrájené bagety, podáváme spolu s vychlazenou polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept