Jednoduchý recept

Masové drůbeží kuličky

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 45208

Ingredience

1 kg Drůbeží maso
200 g Kedlubna
100 g Maces - nekvašený chléb
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 779kJ
6% Sacharidy 22 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 215 mg
73% Bílkoviny 41 g

Masové drůbeží kuličky postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, na mlýnku na maso pomeleme do misky, přidáme oloupaný a nastrouhaný česnek, rozklepneme celá vejce, přisypeme macesovou mouku (rozemletý maces), oloupanou a jemně nastrouhanou kedlubnu, drobně nasekanou petrželovou nať a nasekaný pórek. Podle vlastní chuti osolíme, opepříme, rukou důkladně promícháme.

2

Z připraveného těsta tvarujeme malé kuličky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 minut doměkka.

Poznámka

Tento druh masových kuliček podáváme s hovězí polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept